Tilbage til webshop

Hos Machere har vi en skarp holdning ift. at passe på miljøet

Tøjbranchen er hård ved jorden, det kræver mange ressourcer at producere de fantastiske styles vi kan tilbyde jer, og det tager vi ansvar for!

Derfor har vi valgt at indgå et samarbejde med www.onetreeplanted.com for at være med til at gøre en forskel, og bidrage til den grønne omstilling.

Du kan læse meget mere omkring onetreeplanted lige her:  www.onetreeplanted.com

Det var svært at vælge hvor vi ville plante vores træer henne - valget lå på Nord Amerika, Latin Amerika,  Afrika, Asien, Europa, Australien eller New Zealand. Vi havde altså sammenlagt over 30 forskellige steder i disse dele af verden hvor vi kunne plante træer.

Vi brugte rigtig lang tid på, at vælge det helt rigtige sted. Ja, det var faktisk umuligt for os. Der er jo ikke noget sted, der fortjener dyreliv og smukke grønne skove, mere end andre steder. Der er jo ikke noget tvivl om, at jorden er på massivt overarbejde. Vi mener ikke, at vi som mennesker kan blive ved med at tage fra naturen, og aldrig give tilbage. 

Dette blev grundlaget for vores valg


Vi valgte at støtte biodiversiteten ved at plante træer i bl.a. Sri lanka, Mexico og Kenya. Vi er ekstremt taknemmelige over, at kunne få muligheden for, at være med i en organisation som tager ansvar!

Tusind tak til www.onetreeplanted.com for, at give os muligheden for at være med, og af hjertet tusind tak, til jer der valgte at plante et træ, ved at handle igennem os! Vi er dybt taknemmelig for dette. Dette har givet muligheden for at bidrage til, at sikre fremtiden for ikke kun min søn, men barnet til dig, der sidder og læser dette.


Tre fluer med et smæk
Når vi fælder skove med et presset økosystem, mister vi  levesteder og biodiversitet. Det er ikke dyrenes skyld, og dyrene skal ikke stå til ansvar for, at vi som mennesker bliver ved med at tage fra naturen. Det er ikke fair.  Vi valgte simpelthen denne donation fordi at vi på denne måde kunne bidrage ikke mindst til mindre Co2 udledning, men samtidig styrke biodiversiteten og forbedre jordkvaliteten. Når vi donere penge til denne organisations formål bruger de pengene lige præcis de levesteder hvor der er mest brug for det. De planter altså træer hvor de truede dyrearter holder til. Med andre ord går denne donation  til at redde truede dyrearter, forstærke økosystemet og forbedre jordkvaliteten.

Når vi genplanter skovene skaber vi et sikkert sted for biodiversiteten. Dette trækker mange forskellige arter og dyr til skoven, og på den måde er vi med til, at redde økosystemet. 

Onetreeplanted planter altså træer der hvor der er mest brug for det, og dette gør de har flere projekter igang. Derfor planter de også flere forskellige træsorter for samtidig at kunne redde så mange dyre som muligt, og trække mest muligt dyreliv til. Hvis du vil læse mere om hvilke træsorter de planter, eller er nysgerrig på at vide mere omkring den donation vi har valgt, kan du læse mere om det lige her:


 

Når du køber tøj hos Machere støtter du One Tree Planted