Tilbage til webshop

Salgs- og leveringsbetingelser

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på facebook live salg.

www.machere.dk ejes af Machere, CVR. 34282366, Kirkeskov 1, 5540 Ullerslev, tlf. 2943-8060, mail Macheredk@gmail.com


Aftalerne indgås på dansk.

Betaling og levering

Vi modtager betaling med Kort og Mobilepay.Når du har handlet hos os på facebook live, vil du modtage en e-mail med din faktura.

I denne kan du ved at klikke på mobilepay logoet betale for din ordre.

 

Det er dog muligt mod særaftale at betale via. straks bankoverførsel. Dette skal aftales direkte med os via. Facebook Messenger.

 

Køber betaler selv gebyret for straks overførslen.

 

Du er som kunde først garanteret varen, når du har sagt ”ja tak”, og når vi i live videoen bekræfter overfor dig, at du var først.

 

Den kunde, som på Macheres Smartphone først har sagt ja tak, har førsteret på varen, dette er for at undgå eventuelle misforståelser da der kan være forsinkelser på kommentarerne fra de mange forskellige kunder der ser med på live videoen.


Vi bestræber os på at sende din ordre senest 3 dage efter dit køb.

Vi sender som udgangspunkt altid til nærmeste Dao pakkeshop ud fra den angivne adresse, ønsker du vi benytter anden pakkeshop skal dette informeres tidligst når du har bedt os om, at levere pakken. Du skal i øvrigt sikre dig, at vi har dine korrekte oplysninger.

 

Såfremt du glemmer at oplyse din adresse til os i forbindelse med køb, og vi i god tro sender til din oprindelige adresse, vil din pakke blive returneret til os efter 14 dage hvis ikke den bliver afhentet på den valgte pakkeshop.

Vi vil herefter sende pakken til dig på korrekt oplyst adresse. Du skal selv betale fragten.

Fakturaen skal være betalt senest 24 timer efter endt live, ellers er Machere berettiget til at tilskrive et rykkergebyr + renter.

Bliver fakturaen ikke betalt, er Machere berettiget til, at opstarte en evt inkasso sag.

 

Fortrydelsesret

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via vores facebook live salgs videoer.

Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Når man først har sagt Ja tak til en varer, har man jf. købeloven 14 dages fuld fortrydelsesret, fra du har modtaget varen fysisk i hånden.

Dog skal det siges at bud på live er bindende. Hvis du springer fra risikere du, at blive udelukket for fremtidige lives, af respekt for de andre kunder der gerne ville have haft varen.

 

Der ydes ikke returret på tilbudsvarer.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Sådan udnytter du fortrydelsesretten

For at fortryde dit køb skal du tage kontakt til os via vores facebook side 
www.facebook.com/macheredk.
Her skal du oplyse:
Fulde navn
Adresse
Email
Tlf nr
Bank oplysninger

Du skal i øvrigt printe og vedhæfte returneringssedlen og udfylde felterne.

Du skal herefter fortælle hvilke varer du ønsker at returnere samt faktura nummer.

Vi tilbagebetaler beløbet senest 14 dage efter vi har modtaget dine varer.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende varen med hjemmelevering. Du kan også aflevere varen på vores adresse efter aftale - uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du skal selv betale for returnering af varen.

Afprøvning af varen og emballage


Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi. (Herunder også røglugt fra f.eks. cigaretter).


Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.
Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen.
Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.


Reklamation - Hvis der er noget galt med varen

Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den - f.eks. en materiale- eller fabrikationsfejl - finder købelovens regler anvendelse. Du har 24 måneders reklamationsret, forudsat du reklamerer inden for rimelig tid (inden 2 måneder efter du har konstateret fejlen eller manglen).

Hvis reklamationen er berettiget, og manglen ikke kan afhjælpes uden tilbage sendelse af varen, tilbagebetaler vi fragtomkostningene.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track- and trace-nummer.Fortrolighedspolitik

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mailadresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

 

 

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. 
EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - 
https://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse support@machere.dk.

 

 

Når du køber tøj hos Machere støtter du One Tree Planted